Bireysel Antrenörlük sertifika programı ilk mezunlarını verdi!..

25 mart 2015 , Bireysel Antrenörlük sertifika programı ilk mezunlarını verdi.

Ankara Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Erkan İbiş ve  Sports International’ın Yönetim Kurulu Murahhas üyesi, Orhan Koral’ın imzaladığı işbirliği protokolü çerçevesinde, sürecin başlaması sonrası, Ankara Üniversitesi-Sports İnternational Fitness Akademi “Bireysel Antrenörlük” Sertifika Programı, 02-22 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşti. Eğitim programı özellikle “sağlıklı bir yaşam için egzersiz” sloganındaki hedeflere ulaşmayı sağlayacak şekilde tasarlandı. Program, fitness sektörünün öncüsü olarak kabul edilen Sports International Firması ile yine Türkiye Cumhuriyetinin ilk üniversitesi olan Ankara Üniversitesi tarafından sektördeki talepler doğrultusunda ANKÜSEM’in alt yapısını kullanarak tüm dünyadaki diğer iyi uygulama örnekleri de dikkate alınarak geliştirildi. Program kapsamında, 30 saatlik teorik ve 30 saatlik uygulama olmak üzere toplam 60 saatlik bir eğitim verilmiştir. Dersler; Prof. Dr. Mitat KOZ, Prof Dr.Gülfem ERSÖZ, Prof.Dr.Abdulrezzak ALTUN, Doç.Dr.Cengiz AKALAN, Doç.Dr.Perican BAYAR, Yrd.Doç.Dr.Fırat AKÇA tarafından verilmiştir. 25 mart 2015, tarihinde, Rektör Yardımcımız, Prof.Dr. Berahitdin Albayrak’ın katılımı ile sertifika töreni gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı açılış konuşması sırasındaDekan açılış konuşması sırasındaanküsem müdürü açılış konuşması sırasında

Eğitimci KadrosuDekan setifika verirkenRektör yardımcısı sertifika verirken